Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

H φυλετική συνείδηση ως προϋπόθεση της επιβίωσης των ευρωπαϊκών εθνών

Σχετική εικόνα

φυλετική συνείδηση είναι η αναγνώριση από μια φυλή ανθρώπων,του ότι έχει μια προϋπάρχουσα πολιτισμική ιδιαιτερότητα, φυλετική καταγωγή καθώς και ιδιαίτερες ανάγκες και συμφέροντα ως ομάδα.Είναι μια συνειδητοποίηση της θέσης ενός ατόμου ως μέρος μιας κλειστής οικογένειας της οποίας η ταυτότητα εκτείνεται στο παρελθόν για χιλιετίες.Επιπλέον,είναι μια συνειδητοποίηση των κινδύνων,που απειλούν ένα άτομο ως μέρος αυτής της ομάδας και που θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον των ερχόμενων γενεών της.

Η φυλετική συνείδηση είναι φυσιολογικά παρούσα σε όλες τις φυλές και δεν αναφέρεται αποκλειστικά μόνο στη λευκή φυλή. Όλες οι φυλές έχουν ανάγκες και συμφέροντα και όλες οι φυλές πρέπει να επιδιώκουν αυτά τα συμφέροντα χωρίς να παρεμποδίζουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των άλλων. Αυτή είναι η πραγματική ουσία του αμοιβαίου σεβασμού και της ανοχής και είναι ο καλύτερος τρόπος για μια πραγματική ειρηνική συνύπαρξη. Η ποικιλομορφία λειτουργεί καλύτερα από τη φύση μέσω του εθελοντικού διαχωρισμού. 

Η φυλετική συνείδηση,δεν αποβλέπει σε κάποιο παράλογο μίσος για τις άλλες φυλές ή σε μια επιθυμία υποταγής των άλλων φυλών,αλλά σημαίνει ότι,ως μέρος της φυσικής ανθρώπινης βιοποικιλότητας,οι άνθρωποι ευρωπαϊκής καταγωγής έχουν το δικαίωμα να διασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα όπως κάθε άλλη φυλετική ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι,οι ευρωπαϊκές εθνότητες, έχουμε το δικαίωμα της εθνικής μας ύπαρξης και το δικαίωμα της πατρίδας, όπως ακριβώς μας την παρέδωσαν οι πρόγονοι μας πριν από εμάς,κάτι που επιδιώκουν να μας στερήσουν σήμερα. Αυτό έχει ζωτική σημασία για τους Ευρωπαίους,ιδίως στις σύγχρονες κινήσεις υπέρ των εθνών και της εθνικής ταυτότητας που αντιμάχονται την παγκοσμιοποιηση η οποία επιβάλλει τη μαζική και ανεξέλεγκτη μετανάστευση και την "πολυπολιτισμικότητα" στα ευρωπαϊκά έθνη με στόχο την αποδυνάμωση και την αντικατάσταση των χριστιανικών ευρωπαϊκών λαών που γίνονται αντιληπτοί ως εμπόδιο στους εωσφορικούς στόχους της.


Ποιες είναι οι προϋποθέσεις της φυλετικής συνείδησης;


Κάθε άλλη φυλή είναι συνειδητοποιημένη και εργάζεται προς την διασφάλιση των συμφερόντων της δικής της φυλετικής ομάδας, ενώ αντίθετα,η λευκή φυλή γίνεται αντιληπτή σήμερα κυρίως με την μορφή διαιρεμένων ατόμων η ομάδων και για αυτό τον λόγο,κινδυνεύει να καταστραφεί.Αυτό είναι το αποτέλεσμα μια σκόπιμης διαμόρφωσης της δομής του ευρωπαϊκού χαρακτήρα από μια εχθρική ελίτ αποφασισμένη να μας διαιρέσει και να μας κατακτήσει φυλετικά και πολιτιστικά.

Άλλες φυλές αναγνωρίζουν ότι η μαζική εισαγωγή διαφορετικών φυλετικών ομάδων στις πατρίδες τους θα ήταν επιζήμια για τα δικά τους μακροπρόθεσμα συμφέροντα, ενώ οι Ευρωπαϊκές εθνότητες αγνόησαν και εξακολουθούν σε σημαντικό βαθμό να αγνοούν αυτόν τον προφανή κίνδυνο,πιστεύοντας σε ανόητες αντιλήψεις περί πολιτισμικής «ποικιλομορφίας» και «εμπλουτισμού».
Κατά αυτό τον τρόπο,οι Ευρωπαίοι  ενστερνίστηκαν την πεποίθηση ότι δεν υπάρχουν ως ομάδα και ότι η φυλή είναι ένας μύθος, ένα «κοινωνικό κατασκεύασμα».Στη συνέχεια επιτρέψαμε στις κυβερνήσεις μας να αλλοιώσουν εθνολογικά τα έθνη μας χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι,όχι μόνο δεν "εμπλουτιζόμαστε πολιτισμικά",αλλά στην πραγματικότητα, ολοένα και περισσότερο αντικαθιστάμεθα από αλλόφυλους και αλλόθρησκους πληθυσμούς.


Η ιδέα της ομαδικής συνείδησης,δεν είναι καινούργια.Ο μαρξισμός βασίζεται στην ιδέα της διάσπασης των ανθρώπων σε διαφορετικές ομάδες με βάση την τάξη τους και την επιδίωξη των συμφερόντων τους ως τάξη. Ο μαρξισμός,μάλιστα,πέτυχε (δυστυχώς) εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της θεωρίας της «ταξικής πάλης»,ενώ χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε ποτέ να επικρατήσει.Η έννοια της ταξικής πάλης ήταν το κύριο καύσιμο για την κομμουνιστική πυρκαγιά, χωρίς το οποίο ο κομμουνισμός δεν θα είχε προκαλέσει ποτέ τόσο μεγάλη καταστροφή και πόνο.
Η συνείδηση της ​​φυλής θα μπορούσε επίσης να εκληφθεί ως ανταγωνιστική και ως απαιτούσα ενός αφηγήματος σύγκρουσης ώστε να ευδοκιμήσει. Ωστόσο,η ελπίδα μας είναι να κατορθώσουμε να εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους αυτό δεν ισχύει,τους λόγους για τους οποίους η φυλετική συνείδηση ​​είναι στην πραγματικότητα μία από τις πιο φυσικές εκδηλώσεις της ανθρώπινης φύσης,καθώς και το οτι η φυλετική συνείδηση ​​αφαιρεί τις ταξικές διακρίσεις και τους ανταγωνισμούς,μέσω της συνειδητοποίησης ότι η συνεργασία για την βελτίωση της φυλής και του έθνους εξουδετερώνει τα εσωτερικά μίση και τις συγκρούσεις που ο μαρξισμός,ως διεθνιστική ιδεολογία ,θεωρεί ως ιδεολογική επιταγή.

Οι μαρξιστές
,για να επιτύχουν τους στόχους τους βασίζονται στη χεγκελιανή διαλεκτική,η οποία χρησιμοποιεί το σενάριο "πρόβλημα-αντίδραση-λύση". Οι μαρξιστές ισχυρίζονται ότι το "πρόβλημα" είναι ο καπιταλισμός, η "αντίδραση" είναι η ταξική συνείδηση ​​και η "λύση" είναι η κατάσχεση των μέσων παραγωγής από τη βίαιη ανατροπή της υπάρχουσας τάξης που θα δημιουργήσει την δικτατορία του προλεταριάτου. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο κλασσικός μαρξισμός αντιλαμβάνεται τον καπιταλισμό ως τον κύριο εχθρό του, ο πολιτιστικός μαρξισμός( "προοδευτική αριστερά") αντιλαμβάνεται τον λευκό ετεροφυλόφιλο χριστιανό ως τον κύριο εχθρό του και η Χεγκελιανή μέθοδός του εφαρμόζεται εντός αυτού του πλαισίου. Το πρόβλημα ,λοιπόν, σύμφωνα με τους πολιτιστικούς μαρξιστές(αριστερούς) είναι ο λευκός ετεροφυλόφιλος χριστιανός, η αντίδραση είναι μια «συνειδητοποίηση» αυτού του «προβλήματος» και η λύση είναι η συνολική αντικατάσταση των λευκών Ευρωπαίων και η αποδόμηση της πυρηνικής οικογένειας με τον πατέρα ως πυλώνα της. Αυτό ισχυρίζονται ότι θα οδηγήσει στο τέλος της «καταπίεσης» που προκαλείται από μια εξουσιαστική δομή που «κυριαρχείται» από το λευκό ετεροφυλόφιλο αρσενικό.

Όσοι αντιλαμβάνονται τα πραγματικά κίνητρα πίσω από αυτό γνωρίζουν καλά ότι ο Πολιτιστικός Μαρξισμός δεν είναι παρά ένας εναλλακτικός τρόπος για να επιτύχει κανείς τους κομμουνιστικούς του στόχους (λόγω του γεγονότος ότι η εργατική τάξη της Δύσης απέρριψε τον άμεσο κομμουνισμό και πολέμησε εναντίον του).Ως εκ τούτου, ο πολιτιστικός μαρξισμός είναι ουσιαστικά ένας φθοροποιός πόλεμος εναντίον της λευκής χριστιανικής Δύσης μέσω της δημογραφικής αλλοίωσης και μέσω της ψυχολογικής και ηθικής υποβάθμισης.

Οι μαρξιστές κατηγορούν τους εθνικιστές ότι επιδιώκουν μια πολιτική που χρησιμοποιεί την φυλή για να διαιρέσουν την εργατική τάξη,αλλά αυτό δεν μπορεί να απέχει περισσότερο απο την αλήθεια.
 Αντιθέτως,αυτό που έκαναν οι λεγόμενοι "ηγέτες" μας είναι να εισάγουν εκατομμύρια φυλετικά και πολιτισμικά διαφορετικούς ανθρώπους για να πλήξουν την εθνική εργατική τάξη, που ποτέ δεν ζήτησε ή υποστήριξε κάτι τέτοιο. Είναι οι αυτόχθονες εργατικοί πληθυσμοί της Ευρώπης που είναι τα θύματα της ελεγχόμενης(από τον σιωνισμό και τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας) τάξης των πολιτικών και των χρηματανθρώπων.

Είναι βέβαιο πως
 οι μαρξιστές κατανοούν πολύ καλά το γεγονός ότι η φυλετική-πολιτισμική-θρησκευτική διαφορετικότητα και εγγύτητα ισοδυναμεί με σύγκρουση.

Η επιθυμία τους για ομαδικές συγκρούσεις με σκοπό να επιτύχουν ιδεολογική νίκη μπορεί να εξασφαλιστεί στα μάτια τους ευκολότερα μέσω της φυλής απ' ότι μέσω της τάξης. 

Είναι αυτοί, που θέλουν τη διαίρεση και τη σύγκρουση. 

Είναι
 αυτοί,που δημιουργούν τις συνθήκες για να προκύψουν συγκρούσεις μέσω της πολιτικής τους που αποσκοπεί στην καταστροφή της λευκής-εθνικής-χριστιανικής ταυτότητας.

 Αντίθετα, οι εθνικιστές κατανοούν ότι για να υπάρχει αληθινή ειρήνη και αρμονία μεταξύ των ομάδων πρέπει να υπάρχει γεωγραφικός διαχωρισμός.Οι μαρξιστές χρησιμοποιούν ψυχολογικά τεχνάσματα για να οδηγήσουν τους λαούς της Ευρώπης στην πεποίθηση ότι εάν οι φυλετικά-θρησκευτικά-πολιτιστικά διαφορετικές ομάδες ανθρώπων ενωθούν στον ίδιο χώρο,θα δημιουργήσουν κάποιου είδους ουτοπία.

Παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι,όπου σκοπίμως δημιουργούν τις συνθήκες των μελλοντικών συγκρούσεων και στη συνέχεια κατηγορούν εκείνους που προειδοποιούν ενάντια σε αυτό!

Η εργατική τάξη φέρεται να αγνοεί πλήρως τα αληθινά συμφέροντά της ως φυλή,εξαιτίας του κορεσμού των πολιτιστικών μας θεσμών με το δόγμα της πολυπολιτισμικότητας, του πολυφυλετισμού και του ατομικισμού, καθώς και εξαιτίας της ατελείωτης προπαγανδιστικής προώθησης της «πολυμορφίας». Δυστυχώς,δεν αντιλαμβάνονται ότι η πολυπολιτισμικότητα λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντά τους,επειδή παραπλανούνται από τα κομματικοποιημένα συνδικάτα και απο άλλους οργανισμούς που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν την εργατική τάξη,ενώ αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύουν είναι ένας κόσμος χωρίς σύνορα που είναι η βασική επιδίωξη και το αποτέλεσμα της κομμουνιστικής νοοτροπίας.
Είναι η κομμουνιστική νοοτροπία,που οδηγεί τα άτομα της εργατικής τάξης στο να βλέπουν τα συμφέροντά τους να εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο απο τάξη στην οποία ανήκουν. Είναι η κομμουνιστική νοοτροπία που χειραγωγεί τους εργαζόμενους στο να τοποθετούν τα συμφέροντά τους ως τάξη πάνω από τα συμφέροντά τους ως φυλή, έθνος και κράτος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι Ευρωπαίοι να βλέπουν τα δικά τους συμφέροντα όχι σαν εργαζόμενοι εντός ενός έθνους σύμφωνα με τις εθνικές και πολιτιστικές γραμμές, αλλά ως μέρος μιας πολυφυλετικής ομάδας,η οποία και τελικά θα τους συνθλίψει.

Οι εισαγόμενοι αλλοδαποί εργάτες που η εργατική τάξη θεωρεί ως «ταξικούς συμμάχους» ΔΕΝ είναι στην πραγματικότητα καθόλου "σύμμαχοι" τους.Κατανοούν πλήρως,έστω και υποσυνείδητα, ότι η κατάργηση της εθνικής πλειοψηφίας στην οποία περιλαμβάνεται η εθνική εργατική τάξη είναι ευεργετική για τα
  συμφέροντα των δικών τους φυλετικών και πολιτισμικών ομάδων.

Την ίδια στιγμή που οι ημεδαποί εργάτες πιστεύουν αφελώς στο αυτοκαταστροφικό «εργάτες του κόσμου ενωθείτε», οι «εργάτες του κόσμου» έρχονται στην πατρίδα τους και στο τέλος,λόγω του αριθμού τους και λόγω των χαμηλών μισθών που αποδέχονται, θα επικρατήσουν στη χώρα δημογραφικά, πολιτιστικά, πολιτικά και εργασιακά.Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί για την μη-διαφορετικότητα όταν οι λευκοί χριστιανοί Ευρωπαίοι θα είναι η μειοψηφία.Σε πόσες περιοχές με μουσουλμανικές ή αφρικανικές πλειοψηφίες,στις διάφορες ευρωπαϊκές και μη-ευρωπαϊκές χώρες,έχετε ακούσει να απαιτούνται περισσότεροι λευκοί Ευρωπαίοι και Χριστιανοί λόγω της μη-διαφορετικότητας; Μπορείτε να περάσετε από ολόκληρες περιοχές του Λονδίνου και να μην δείτε ούτε ένα λευκό πρόσωπο, αλλά κανείς δεν ζητά περισσότερη «ποικιλομορφία» σε αυτά τα μέρη επειδή η αλήθεια για την «ποικιλομορφία» όπως την ορίζει η αριστερά, είναι ότι δεν περιλαμβάνει τους λευκούς Χριστιανούς Ευρωπαίους αλλά έχει σχεδιαστεί για να τους αντικαταστήσει.

Η απομάκρυνση των ευρωπαϊκών εθνικών εργατικών τάξεων από τα αληθινά συμφέροντά τους,που τις οδηγεί μέσα στο σκοτεινό σοκάκι της πολιτικής του «ταξικού πολέμου»,είναι ένα παιχνίδι από τους αιώνιους χειραγωγούς των λαών μας. 


Ο κομμουνισμός και η πολιτική του «ταξικού πολέμου» είναι εργαλείο διαίρεσης,απόσπασης της προσοχής και κατάκτησης που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει τον Ευρωπαίο σε μια συνεχή κατάσταση εναντίωσης στο έθνος του και σε μια διαρκή κατάσταση ψευδούς συνείδησης.
Αν και η κοινωνική τάξη είναι σημαντική από πολλές απόψεις, δεν είναι πιο σημαντική από το έθνος,ενώ είναι γεγονός οτι τα ταξικά συμφέροντα και το έθνος συνδέονται.
Γιατί η φυλετική συνείδηση δεν είναι το ίδιο σημαντική με την ταξική συνείδηση;

Η ταξική συνείδηση ​​είναι μια μαρξιστική έννοια που χρησιμοποιείται για να θέσει ένα μέρος μιας εθνικής-φυλετικής ομάδας εναντίον των άλλων,σπέρνοντας έτσι τους σπόρους της δυσαρέσκειας και της κοινωνικής διαφωνίας,εντός του έθνους, για να το καταστρέψει.
 Αυτό δεν σημαίνει ότι η εργατική τάξη δεν έχει πραγματικά ζητήματα που χρίζουν ιδιαίτερης φροντίδας, ούτε φυσικά σημαίνει ότι ο άκρατος καπιταλισμός δεν είναι εξίσου οικονομικά και κοινωνικά καταστροφικός,όμως δεν πρέπει να επιτρέπεται στα ζητήματα αυτά να καταστρέφουν τη εθνική-φυλετική ομάδα.

Μια εξαιρετική τοποθέτηση που συνοψίζει τα παραπάνω έγινε από τον Corneliu Zelea Codreanu όταν ο ίδιος δήλωσε ότι:


«Ανεξάρτητα από το πόσο δίκιο έχει η τάξη των εργαζομένων, δεν το ανεχόμαστε όταν εκείνη στρέφεται εναντίον της χώρας ή όταν ενώνεται με ξένα κινήματα εκτός των συνόρων μας. Κανείς δεν θα σας επιτρέψει,για το ατομικό ψωμί σας και μόνο,να καταστρέψετε και να παραδώσετε στα χέρια ενός ξένου λαού τραπεζιτών και τοκογλύφων ο,τι για δύο χιλιετίες έχει συγκεντρώσει ο ιδρώτας ενός ολόκληρου λαού εργατών και γενναίων ανδρών. Τα δικαιώματά σας, - ναι - αλλά εντός των δικαιωμάτων των ομοεθνών συνανθρώπων σας. Είναι απαράδεκτο, για τα δικά σας δικαιώματά, το ιστορικό δικαίωμα του έθνους στο οποίο ανήκετε να ποδοπατηθεί.»


Ο εθνικισμός επιδιώκει να εξαλείψει το παράσιτο του άκρατου καπιταλισμού και να τον αντικαταστήσει με μια πραγματικά λειτουργική οικονομία για όλους.
 Επιδιώκει την εθνική ενότητα και το τέλος των ταξικών ανταγωνισμών που προωθούνται από τους υπερασπιστές μιας ιδεολογίας που είναι εχθρός του εθνικού κράτους. Αυτό σημαίνει ότι το έθνος και οι πολίτες του δουλεύουν αρμονικά για τη βελτίωση του έθνους και όλων όσων ανήκουν σ' αυτό, αλλά ταυτόχρονα αντιτίθενται στις δράσεις της παγκόσμιας μαρξιστικής πολιτιστικής στρατηγικής που αποσκοπεί στην καταστροφή του έθνους, του πολιτισμού και του λαού.

Συνοψίζοντας·κανένα άλλο είδος στον πλανήτη δεν αγνοεί ή υποβαθμίζει τις ανάγκες και τα συμφέροντά του,ούτε θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά του,διότι κάτι τέτοιο θα είχε καταστροφικές συνέπειες όντας εντελώς αφύσικο. Κάθε ζωντανό πράγμα που ανήκει σε μια ομάδα τηρεί τον πρώτο νόμο της φύσης που είναι η αυτοσυντήρηση.


Είναι απολύτως φυσικό οι διακριτές ομάδες να εξασφαλίζουν την συνέχεια τους σύμφωνα με τη φύση και αυτό ισχύει και για τις διάφορες εθνικές ομάδες που αποτελούν την πραγματική ποικιλομορφία των ανθρώπων που κατοικούν στον πλανήτη Γη.

Η συνείδηση της φυλής
 δεν είναι παρά μια προέκταση του πρώτου νόμου της φύσης και στην πραγματικότητα,μια απαίτηση της.Το να έχουμε επίγνωση του ποιοι είμαστε και του ποιοι ήταν οι πρόγονοί μας, δεν είναι έγκλημα.Το να θέλουμε τα παιδιά μας να κληρονομήσουν τα γονίδιά μας και να συνεχίσουν εκείνη την γραμμή που εκτείνεται στο παρελθόν δεν είναι έγκλημα,αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό, φυσικό και υγιές.

Οι Ευρωπαίοι σήμερα δεν απειλούνται απλώς από μια ριζική δημογραφική μεταμόρφωση.Αυτή η μεταμόρφωση δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς μια συντονισμένη προσπάθεια να μας υποχρεώσουν ψυχολογικά να την αποδεχτούμε. Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο όλες αυτές οι ανατρεπτικές στρατηγικές συνδυάζονται για να μας οδηγήσουν εδώ που είμαστε σήμερα είναι κρίσιμης σημασίας για να ανακαλύψουμε εκ νέου το πιο φυσικό ανθρώπινο ένστικτο, την ομαδική (φυλετική) συνειδητότητα, διότι χωρίς αυτό,θα οδηγηθούμε στην καταστροφή.


ΕΧΑ/(Smash Cultural Marxism)